Energielabel voor woningen in leeuwarden

Ga je verhuizen en zet je je huidige huis straks te koop in Leeuwarden, Stiens, Hurdegaryp, Dronryp of één van de andere omliggende dorpen in Friesland? Een energielabel is verplicht als jouw huis in de verkoop komt.

Onze EPA-W adviseurs staan voor je klaar om snel een energielabel af te geven.

Dé specialist in totaal advies van Leeuwarden e.o.

Feenstra Wonen is als kantoor gespecialiseerd in makelaardij (aankoop- en verkoop), hypotheekadvies, advies over verduurzamen van bestaande of nieuwe woningen en energie labels. Wij kunnen het hele traject naar een nieuw huis en de verkoop van je huidige huis voor je verzorgen.

Definitief energielabel Friesland

Je kunt uiteraard ook alleen een energielabel (NTA 8800)bij ons afnemen. Ook dat doen we graag! De adviseurs van Feenstra Wonen in Leeuwarden zijn volledig gecertificeerd. Een energielabel geeft potentiële kopers van een huis inzicht in hoe energiezuinig een huis is en op welke punten je het huis nog kunt verduurzamen. Zo geeft een energielabel A++++ bijvoorbeeld aan dat een huis zeer energiezuinig is en bijna geen gas en elektriciteit gebruikt. En Energielabel G geeft aan dat het huis niet energiezuinig is en dat er nog veel ruimte is om het huis verder te verduurzamen.

Feenstra Wonen stelt graag een energielabel voor je op. Neem snel contact met ons op en wij maken graag een offerte voor een energielabel of andere dienst.

Verduurzamen huis Friesland

Ook voor het verduurzamen van je huis ben je bij Feenstra Wonen aan het juiste adres. Wij geven namelijk maatwerkadvies (BRL9500-MWA-W) over verduurzamen volgens de nieuwste Europese standaard. Met dit maatwerkadvies kom je in aanmerking voor subsidie (b.v. ISDE), kun jij je hypotheek aanpassen of je woningwaarde verhogen. Je krijgt van ons een volledig plan om je huis te verduurzamen. Als jij in Leeuwarden, Goutum of één van de andere dorpen in Friesland woont dan komen wij graag bij je langs om voor je specifieke situatie te bekijken of je nu moet isoleren, een warmtepomp nodig hebt of juist zonnepanelen.

Lokaal bedrijf in Leeuwarden

Wij zijn een lokaal bedrijf gevestigd in Leeuwarden, maar ons werkgebied omvat, onder andere de volgende plaatsen:

Gemeente Leeuwarden

Gemeente Tytsjerksteradiel

Gemeente Waadhoeke

Leeuwarden

Tytsjerk

Berlikum

Stiens

Burgum

Dronrijp

Goutum

Gytsjerk

Franeker

Grou

Hurdegaryp

Marssum

Irnsum

Noordbergum

Menaldum

Mantgum

Aldtsjerk

Minnertsga

Wirdum

Roodkerk

Tzummarum

Wil je meer weten over wat Feenstra Wonen voor jou kan betekenen op het gebied van makelaardij, hypotheken of verduurzamen? Laat dan je gegevens achter

Via het contactformulier

Bel of mail je liever zelf?

058 212 3000 of info@feenstrawonen.nl